En het sötsyrlig ekfatslagrad chilisås. Speciellt framtagen för kyckling, fläsk eller nötkött men passar också till lax och scampi. Tigersås används främst som glaze eller marinad vid grillning, men också som smaksättare på hamburgare, i köttfärs, i wok, dressingar, grytor eller som dippsås direkt på tallriken. Tigersåsen är tillverkad efter ett originalrecept från 1960.
Ingredienser
Ingredienser: Röd cayennepeppar, socker, destillerad vinäger, vatten, salt, röd chili (capsicum frutescens), stabiliseringsmedel–xantangummi (E415), chilipeppar, färgämne–sockerkulör (E150C),konserveringsmedel (E211), majsprotein, tamarindextrakt, naturlig ansjovisarom (fisk), oregano, spiskummin, vitlök.
Näringsvärde
Tillagningsstatus: |
Ej Tillagad |
Basmängd: |
Per 100 ml |
Energi: |
578kJ |
Energi: |
136kcal |
Fett: |
0g |
- Varav mättat fett: |
0g |
Kolhydrat: |
33g |
- Varav sockerarter: |
30g |
Protein: |
0,5g |
Salt: |
4,3g |