Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Kalvpicanha Färsk VL

Vanlommel
14020041
I lager
Produktfråga

Vad vill du veta om Kalvpicanha Färsk VL?

Skicka
Faktor1 1.5
Enhet1 STY
Faktor2 15
Enhet2 LÅD
Enhet KG

Beskrivning

HUR SKA JAG TILLAGA PICANHA?

Picanha (uttalas: pick-ahn-ja) är en styckdetalj som är omåttligt populär på grillen i Brasilien och allt fler har börjat upptäcka denna juvel. Picanha benämns ofta som rostlock med kappa. Detaljen styckas med bibehållen kappa eftersom fettranden ger ett extra saftigt och smakrikt kött. Picanhan har något kraftigare köttfibrer än exempelvis en entrecote, vilket bidrar med en massa smak. Eftersom picanhan är naturligt smakrikt är den godast i sin enkelhet med bara salt och peppar. För att få köttet så mört som möjligt ska köttet skäras mot muskelfibrerna. På grillen är picanha given, men den går såklart utmärkt att steka också. 

Läs mer ...Stäng

Egenskaper

Enhet
KG
Antal/kolli
15
Ekologisk
N
KRAV
N
Ursprungslandkod
BE
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan