Kött

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att leverera kött, fisk och fågel till våra kunder och vi har ett brett sortiment av allt inom nöt, fläsk, lamm, fågel, färser i alla dess olika varianter samt spanska och italienska charkdetaljer. Allt från ekologiskt högrev till hängmörad entrecôte och naturligtvis även fisk och skaldjur. Vi säljer både färskt och fryst i denna kategori för att Du skall kunna få det bästa av två världar. Allt detta kan vi erbjuda Dig till väldigt förmånliga priser då vi varje vecka gör stora direktinköp från olika delar av världens alla hörn.

RJ är en grossist som har många samarbeten med köttleverantörer i hela Världen.
Hos oss finner du både lunch biffen, hamburgefärsen och den hängmörade al carté entrecoten. Önskar du enkom Svenska produkter? inga problem, vi har det. Önskar du det fina köttet från sydamerika? inga problem, vi har det. Då vi har ett väldigt brett utbud och levererar till kommuner, restauranger, caféer och butiker så kan man säga att vi har det mesta.

Nedan finner ni de detaljer vi arbetar med idag:

I vår köttanläggning Länna Kött och Chark förädlar vi kött både från Sverige och alla världens hörn. Det förädlade köttet går att köpa vaccat, gasvaccat, ovacccat, färskt eller fryst. Nedan följer de utföranden vi gör idag.

Biff, Ryggbiff – Nöt

  • Biff ”Minut”
  • Biff Delad
  • Biff Meny
  • Biff Prime
  • Biff Putsad
  • Biff Skivad olika storlekar

Bog – Nöt

  • Bog Strimlad olika storlekar
  • Bog Tärnad olika storlekar

Entrecote – Nöt

  • Entrecote
  • Entrecote Delad
  • Entrecote Putsad
  • Entrecote Skivad
  • Entrecote Wokflakes
  • Entrecote Yakiniku

Fläsk

  • Bog Strimlad 2/4/6cm Handstrimlad
  • Bog Tärnad 2×2/4×4/6×6 Handtärnad
  • Filé Skivad, Lättbankad 80g-100g
  • Filé Skivad 0,5mm-10cm
  • Kassler Skivad olika storlekar
  • Kassler Strimlad olika storlekar
  • Karré Huggen med Ben
  • Karré Huggen med Ben utan svål
  • Karré Handtärnad olika storlekar
  • Karré Skivad 250g
  • Karré Skivad 7mm
  • Karré Strimlad olika storlekar
  • Karré Tärnad olika storlekar
  • Kotlett Skivad olika storlekar
  • Kotlett Strimlad olika storlekar
  • Kotlett Huggen med Ben med svål
  • Kotlett Huggen med Ben utan svål
  • Kotlett med Ben Sågad 150g
  • Noisetter 90-180g
  • Schnitzel 80-160g
  • Skinka rökt strimlad
  • Skinka rökt tärnad
  • Wokflakes av fläsk
  • Yakiniku av fläsk

Fransyska – Nöt

  • Fransyska Strimlad olika storlekar
  • Fransyska Tärnad olika storlekar
  • Fransyska Tunnstrimlad

Färs

  • Blandfärs 50/50 2/3/5/8mm
  • Blandfärs 70/30 2/3/5/8mm
  • Fasanfärs 2/3/5/8mm
  • Fläskfärs 2/3/5/8mm
  • Hamburgerfärs 2/3/5/8mm
  • Hjortfärs 2/3/5/8mm
  • Högrevsfärs 2/3/5/8mm
  • Högrev/Fransyskafärs 2/3/5/8mm
  • Högrevsfärs + talg 2/3/5/8mm
  • Kalvfärs 18% Dubbelmald
  • Lammbringa/Nötfärs 50/50
  • Lammbringa/Nötfärs 70/30
  • Lammfärs 2/3/5/8mm
  • Lammfärs med bringa
  • Viltfärs av Hjort
  • Viltfärs
  • Älgfärs

Hamburgare

  • 90-200g
  • Högrev
  • Högrev, bringa ,talg
  • Högrev, innanlår
  • Högrev, entrecote
  • Högrev, bringa
  • Nötfärs
  • Puckar, platta eller stora
  • Har du eget recept så gör vi detta åt dig

Högrev – Nöt

  • Högrev Handtärnad olika storlekar
  • Högrev Tärnad olika storlekar
  • Högrev Strimlad olika storlekar
  • Högrev Tunnskivad olika storlekar
  • Högrev Bit olika storlekar

Innanlår – Nöt

  • Innanlår Handtärnad olika storlekar
  • Innanlår Tärnad olika storlekar
  • Innanlår Strimlad olika storlekar
  • Innanlår Tunnskivad olika storlekar
  • Innanlår Bit olika storlekar
  • Innanlår wokflakes
  • Innanlår malen råbiff
  • Innanlår yakiniku

Kalv

  • Kalvgrytbitar olika storlekar
  • Kalvmedaljonger
  • Kalvschnitzel 90-160g
  • Kalvytterfilé skivad olika storlekar

Korv

  • Falukorv Skivad
  • Falukorv Strimlad
  • Nötkorv Skivad
  • Nötkorv Strimlad

Lamm

  • Lammfiol Skivad olika storlekar
  • Lammgrytbitar olika storlekar

Oxkind – Nöt

  • Helputsad

Rostbiff – Nöt

  • Rostbiff  Skivad olika storlekar
  • Rostbiff  Strimlad olika storlekar
  • Rostbiff  Tärnad olika storlekar

Ytterlår – Nöt

  • Ytterlår Strimlad olika storlekar
  • Ytterlår Tärnad olika storlekar
  • Nöt

  • Bog – Shoulder Clod
  • Bringa  – Beef plate, Brisket
  • Entrecote – Ribeye, Cuberoll
  • Flankstek – Flank Steak
  • Fransyska – Beef Knuckle
  • Högrev – Chuck roll
  • Innanlår – Boneless Beef Inside, Topside, Top Round Steak
  • Kållap – Skirt Steak
  • Njurtapp – Flap Meat
  • Nötlägg – Beef Shank
  • Nötrulle – Eye Round
  • Oxfilé – Beef Tender Loin, Fillet of Beef
  • Oxkind – Beef Cheek
  • Revbensstek – Short Ribs
  • Rostbiff – Beef Rump, Ball Tip
  • Rostlock – Tri Tip
  • Ryggbiff – Sirloin, Strip Loin
  • T-benstek – T Bone Steak
  • Ytterlår – Boneless Beef Outside, Silverside
  • Kalv Rosé & Göd

  • – Chuck Tender
  • Kalvbog
  • Kalvbräss
  • Entrecote – Ribeye, Cuberoll
  • Kalvfilé
  • Fransyska – Veal Knuckle
  • Högrev – Chuck roll
  • Innanlår – Boneless Veal Inside, Topside
  • Kalvkinder
  • Kalvlever
  • Kalvrostbiff
  • Kalvytterfilé
  • Kalvytterlår
  • Kalvlägg – Osso Buco
  • Kalv Rostbifflock – Picanha
  • Kalv Racks
  • Kalv Racks Frenched/Tomahawk
  • Kalv Tri Tip –
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
Nöt Styckschema - från Svenskt Kött
  • Fläsk

  • Fläskbog – Pork Shoulder, Pork Shoulder Roast
  • Fläskfilé – Pork Tenderloin
  • Fläskkarré – Pork Collar, Pork Neck
  • Fläskkotlett – Pork Loin Chop, Pork Chop
  • Fläsklägg bak (Baklägg) – Ham Hocks, Pork Knuckle, Leg, Pork Shank
  • Fläsklägg fram (Framlägg) – Shoulder Hocks
  • Fläsksida – Pork Belly
  • Grisfot – Pork Feet / Pigs Feet
  • Griskind – Pork Cheek
  • Kamben – Baby Back Ribs, Back Ribs, Pork Loin Back Ribs
  • Kotlettrack – Pork Rib Roast, Rack of Pork
  • Kotlettrad – Pork Loin
  • Picknickbog – Picnic Shoulder
  • Revbensstek – Short Ribs
  • Revben tjocka – Thick Spare Ribs
  • Revben tunna – Spare Ribs
  • Skinka – Ham
  • Svål – Rind
Gris Styckschema - från Svenskt Kött
  • Lamm

  • Lammbringa – Lamb Shoulder
  • Lammentrecote – Rib Eye
  • Lammfilé – Lamb Tenderloin
  • Lamminnanlår – Silverside
  • Lammkotlett – Lamb Chops
  • Lammlägg – Lamb Shank
  • Lammrack – Rack of lamb
  • Lammrostbiff – Top side
  • Lammrygg – Blade Chop
  • Lammsadel – Saddle of lamb
  • Lammstek – Roast/Steak of lamb
  • Tubbbringa –  Flank/Breast of lamb
Lamm Styckschema - från Svenskt Kött
  • Vilt

  • Hjort – Deer, Venison
  • Hjortfilé – Filet of Deer, Filet of hart, Filet of venison
  • Hjorthane – Hart
  • Hjortstek – Roast of Deer/Hart/Venison
  • Kronhjort – Red Deer
  • Rådjursstek – Roas of Roe Deer
  • Älg – Elk
  • Älgbiff – Elk sirloin
  • Älgfilé – Elk fillet