Soja med mjuk och aromatiskt sälta trots en mycket låg salthalt (9,6 %). Sojan är naturligt fermenterad och producerad med GMO-fria ingredienser. Produceras med majsmjöl istället för vetemjöl vilket ger en naturligt glutenfri soja. Sakuras soja passar i princip till alla recept, oavsett om det står mörk eller ljus soja i receptet.
Ingredienser
Vatten, sojabönor, majs, raffinerat salt, karamellfärg, smakförstärkare, Mononatriumglutamat och konservativt kaliumsorbat. Glutenfri.
Näringsvärde
Tillagningsstatus: |
Ej Tillagad |
Basmängd: |
Per 100 g |
Energi: |
105kJ |
Energi: |
25kcal |
Fett: |
0,13g |
- Varav mättat fett: |
0g |
Kolhydrat: |
0g |
- Varav sockerarter: |
0g |
Protein: |
3,6g |
Salt: |
3,8g |