Färskskuret

Restaurangjouren har funnit sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen. Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor. Men detta var inte nog utan våra kunder ville ha mer och 2005 startades Färskskuret i vår lokal i Årsta. Här började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser (förutom förädlad potatis). Endast vatten för att tvätta och skölja användes och så har det fortsatts fram till idag. Vi har mångårig erfarenhet av att leverera Färskskuret till både industrikunder och restauranger. Nu heter vi Restaurangjouren sedan 2009 då vi har blivit en storköksgrossist och levererar allt inom livsmedel & non-food. Vår senaste nyhet inom Färskskuret är våra otroligt populära Fruit Cups som vi presenterade för ICA och försäljningen drog igång direkt med full fart. Att få färskskurna sköljda frukter utan tillsatser ”on the go” är något som vi trott mycket och länge på.

  • Restaurangjouren är en godkänd leverantör för ICA.
  • Sedan 2013 är vi IP livsmedels certfierade och har detta ledningssystem som vår
    grundsten. Det senaste certifikatet hittar du alltid på www.restaurangjouren.se
  • Restaurangjouren är sedan 2016 certifierade för ekologisk produktion och försäljning.  Detta innebär att vi får förädla samt särpacka ekologiska produkter för våra kunder. Det senaste certifikatet hittar du alltid på www.restaurangjouren.se.
  • Följ oss på Facebook för senaste uppdateringarna och information.
    www.facebook.se/

Comments are closed